Bungalow Texel verheugt zich op wereldster!

Geplaatst door op dec 14, 2014

Caro Emerald komt op Texel

Reden genoeg voor een weekendje weg in de sfeervolle bungalow. Boek NU.

Bungalow Texel, ook wel bekend  als Gouwe Boltje,  vindt het een hoogtepunt dat niemand minder dan Caro Emerald een exclusief concert zal geven op de Groeneplaats in Den Burg, op zaterdag avond 28 maart 2015. Caro Emerald, u weet wel, van Back it up, de single waar zij landelijk bekend mee werd en die aan het begin stond van haar internationale doorbraak.  Verenigd  Koninkrijk, Italie, Polen, Oostenrijk een ga zo maar door… maar aanstaande 28 maart is zij bezet; Texel!!

Wij verwachten dit jaar veel gasten in de bungalow die speciaal komen voor de festiviteiten rondom Texel 600 jaar stadrechten! Op 26 maart 1415 kwam Graaf Willem VI van Holland samen met zijn dochter Jacoba van Beieren en gevolg  naar Texel om hoogstpersoonlijk de stadrechten (en plichten)  te verkondigen aan de Texelaars. Vanaf dat moment is Texel een ‘eilandstad’, met 7 dorpen en heel, heel veel natuur. Zeer bijzonder natuurlijk, en dit moet uiteraard feestelijk herdacht worden. Vanaf 26 maart vieren de Texelaars feest: Zeven maanden lang, van maart tot en met december,  wordt er in de zeven dorpen die Texel rijk is feest gevierd. Elk dorp belicht een eeuw, zeven eeuwen feest dus…. Het startschot voor de feestelijkheden vindt plaats in Den Burg op vrijdag avond 27 maart. En 28 maart is het dus zo ver… meezingen met A Night Like This!

Kaartverkoop:

De kaartverkoop voor dit unieke en exclusieve concert begint op 9 januari aan de balie van de VVV Texel, Emmalaan 66 Den Burg. De bungalow is dan nog vrij, dus … maak er een gezellig uitje van en zorg dat u kaarten heeft! Vanaf 17 januari zijn de kaarten ook online te verkrijgen via www.texel.net.

Bungalow Texel verheugt zich op Caro Emerald en hoopt u voor een lang weekend te mogen verwelkomen in de sfeervolle bungalow op 27 maart 2015! Boek snel, want vol is vol.

 

Reageer